Norskproduserte skjærebrett du kan vaske i maskin, hva er vel bedre enn det! Sjekk ut disse utrolig praktiske og fine skjærefjølene fra Jærfjøla. Skjærebrettene i Accoya kan du uten problem putte i vaskemaskinen eller i steamer, mindre oppvask på deg! De inneholder ingen giftstoffer og kommer fra bærekraftig skogsdrift. I tillegg til brett i Accoya, lager Jærfjøla flotte skjærebrett i norsk eik. Hvert brett er helt unikt og vil vare i mange år med godt stell og litt kjærlighet.
Jærfjøla tilbyr håndlagde skjærefjøler i Accoya-tre. Disse skjærefjølene er produsert i et helt stykke tre uten skøyter og lim, noe som sikrer høy kvalitet og holdbarhet. Den unike behandlingen av Accoya-tre gjør fjølene ekstremt stabile og motstandsdyktige mot vanninntrenging, noe som hindrer fiberreisning og flising. Norskproduserte skjærebrett du kan vaske i maskin, hva er vel bedre enn det! Skjærebrettene i Accoya kan du uten problem putte i vaskemaskinen eller i steamer, mindre oppvask på deg! De inneholder ingen giftstoffer og kommer fra bærekraftig skogsdrift. Men det aller viktigste er at Jærfjøla er helt fri for mikroplast, slik at du kan lage mat med trygghet for både helse og miljø. I tillegg til mange varianter av skjærefjøler og serveringsbrett i Accoya, lager Jærfjøla flotte skjærebrett i norsk eik. Hvert brett er helt unikt og vil vare i mange år med godt stell og litt kjærlighet.
Velg Jærfjøla for en kombinasjon av praktisk bruk, estetisk design, og bærekraftig produksjon – alt utviklet og produsert i Norge.
Utforsk vårt utvalg på Designforevig og gi kjøkkenet ditt det beste innen norsk håndverk.
Fordeler med Jærfjøla:
- Høy kvalitet: Laget av heltre Accoya uten skøyter og lim.
- Miljøvennlig: 100% naturprodukt, svanemerket, og bærekraftig produsert.
- Ingen mikroplast: Helt fri for mikroplast, trygt for både helse og miljø.
- Maskinvaskbar: Tåler oppvaskmaskin, enkel å rengjøre og hygienisk.
- Holdbarhet: Ekstremt motstandsdyktig mot vanninntrenging og flising.
- Estetisk design: Stilrent og funksjonelt design, passer perfekt i det moderne kjøkkenet.